Despre noi

Misiunea Diastral Auto Focsani

Misiunea noastra este să extindem si să prelungim relatia specială pe care o aveti cu masina dumneavoastră. Pentru a putea realiza acest lucru vă punem la dispozitie personalul nostru dedicat acestui domeniu si pregătit să facă fată oricăror provocări, precum si o gamă extrem de amplă de piese si consumabile. Echipa noastră de specialitti oferă servicii complete ce pornesc de la definirea problemei, trec prin identificarea solutiilor si consiliere si se pot termina cu montarea efectivă, respectiv executarea oricăror lucrări necesare bunei functionări a masinii dumneavoastră.
Viziunea Diastral Auto Focsani

Am ales să adăugăm plus valoare fiecărui serviciu pe care îl oferim. Această logică ne garantează o relatie pe termen lung cu clientii nostrii cărora căutăm în mod constant să le oferim solutii cât mai specifice si o experientă cât se poate de pozitivă. Credem că pornind de la o pasiune si implicând mult profesionalism putem atinge o performantă cât mai înaltă.
Valorile Diastral Auto Focsani

Din pasiune pentru masina.

Pasiunea este cea care a condus la abordarea domeniului mult dincolo de aspectul său functional, precum si la formarea unui grup în care fiecare angajat îsi găseste locul.

Prin profesionalism la toate nivelurile.

Dezvoltarea constantă a gamei de produse oferite si capacitatea fiecărui membru al personalului de a vă consilia întru găsirea celei mai potrivite solutii ne recomandă ca profesionisti ai domeniului mentenantei auto.

Pentru performanta masinii dumneavoastră.

Urmărind mereu să scoatem tot ce e mai bun din masina dumnevoastră am pus la punct un sistem ce urmăreste găsirea si implementarea celei mai bune solutii pentru orice probleme asi avea.

©2021 Magazin Piese Auto Focsani - Diastral Auto

Log in with your credentials

Forgot your details?