LIVRAREA

Vânzătorul se obligă să expedieze Cumpărătorului produsele cuprinse în comanda acceptată în sistem de curierat door-to-door, la o adresă de livrare de pe teritoriul României. Comenzile acceptate vor fi livrate în mod normal în 24 de ore după confirmarea disponibilităţii produselor de către unul din reprezentanţii diatralauto.ro, în funcție de locul de depozitare a produselor.

GRATUIT pentru comenzi peste 399 lei in 24 de ore dupa confirmarea comenzii.

​Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 399 lei indiferent de greutate sau numarul coletelor. Colaboram cu diverse firme de curierat (Fan Courier, Urgent Curier, Bookurier) astfel incat sa acoperim majoritatea localitatilor din tara fara a se percepe taxe pentru kilometrii suplimentari. Clientul poate opta de asemenea pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu.

Pentru comenzi sub 399 lei, taxa de curierat este de 20 lei (TVA inclus).

Datorită condiţiilor dificile de transport, pentru bateriile auto care se doresc livrate prin intermediul curierului rapid, se percepe o taxă suplimentară de 20 lei per bucată, indiferent de valoare comenzii.

De mentionat faptul ca produsele vor fi trimise clientului dupa confirmarea platii, in cazul in care plata s-a efectuat prin OP.

În cazurile în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat Vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către acesta, comanda va fi anulată.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia.

În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandăm Cumparatorului să refuze recepţia lor şi să semnaleze acest incident imediat prin email la comenzi@diatralauto.ro sau prin telefon la unul din numerele afisate.

Sesizarile referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului. Orice reclamatie ulterioară cu privire la aceste aspecte sunt  nule și nu pot fi luate în considerare.

Programul de livrare al curierilor:

In Focsani, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 – 18.00, Sambata in intervalul orar 10.00 – 16.00
In tara, de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00 – 20.00, Sambata in intervalul orar 10.00 – 14.00

Ridicarea produselor de la sediul firmei​

Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei (Strada Cernei Nr. 44, Focsani) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent diatralauto.ro o sa va contacteze pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor.

Program showroom

​Luni – Vineri, între orele 09:00 – 18:00;

Livrarea comenzilor cu optiunea ridicarii de la showroom

Comenzile procesate până în ora 14:00 pot fi ridicate de la showroom în aceeași zi, începand cu ora 16:00.
Comenzile procesate după ora 14:00 pot fi ridicate de la showroom a doua zi începand cu ora 10:00.

©2021 Magazin Piese Auto Focsani - Diastral Auto

Log in with your credentials

Forgot your details?