Piese auto CHEVROLET

Chevrolet a fost fondat în 1911 de către Louis Chevrolet și părintele General Motors, William C. Durant. În 1917 Chevrolet a fost preluat de GM și a început producția de vehicule mainstream, intrând în concurență directă cu Ford pe piața americană. De atunci și până în prezent, Chevy cum mai este numită marca, reprezintă cel mai bine vândut autoturism produs de General Motors. De asemenea, Chevrolet Impala este mașina numărul unu din America de Nord, fiind cea mai bine vândută mașină de pe continent.

Chevrolet produce astăzi o paletă largă de autovehicule, de la mașini de familie, camionete și dube până la SUV-uri. Ce-a mai cunoscuta camionetă este Chevrolet Silverado, mașina care a fost votată în 1999, 2001, 2002, 2003 și 2007 drept ”Truck of the Year” de diferite publicații de specialitate din Statele Unite.

În România, cele mai cunoscute modele Chevrolet sunt Aveo și Kalos, două sedanuri de dimensiuni medii cu un consum mic și dotări satisfăcătoare la un preț acceptabil, carora li se mai adauga si mezinul familiei – Chevrolet Spark (numit si Matiz 3).

Cere Oferta Piese !

©2021 Magazin Piese Auto Focsani - Diastral Auto

Log in with your credentials

Forgot your details?