Piese auto HYUNDAI

Hyundai Motor Company este o diviziune a grupului Hyundai Kia Automotive Group și este cel mai mare producător de mașini după profit, al patrulea după numărul de unități vândute și cu cea mai rapidă creștere din lume.

Fondată în 1967, compania își are sediul la Seul în Coreea de Sud și are cea mai mare unitate de producție din lume în Ulsan, unde se produc 1,6 milioane de autoturisme în fiecare an. Hyundai are peste 80,000 de angajați în toată lumea și vinde mașini în 193 de țări unde are peste 6000 de showroom-uri și dealere. În 2009 Hyundai Motor Compani avea venituri de peste 32 de trilioane de WONi coreeni. Logoul Hyundai este reprezentat de un H stilizat astfel încât să simbolizeze strângerea de mână dintre dealer și client, iar termenul ”hyundai” înseamnă modernitate în coreeană.

În 1986 Hyundai a intrat pe piața americană cu modelul Excel, mașină care a primit locul 10 în revista Fortune Magazine în topul ”Best Product” în special datorită prețului scăzut dar și calității ridicate. În 1996 a fost fondată Hyundai Motors India Limited lângă Chennai în India, iar în 1998 Chung Ju Yung a predat conducerea companiei fiului său Chung Mong Koo.

Hyundai este acum în top 100 cele mai puternice mărci din lume, iar din 2002 este sponsor oficial al Cupei Mondiale de Fotbal.

Cere Oferta Piese !

©2020 Magazin Piese Auto Focsani - Diastral Auto

Log in with your credentials

Forgot your details?